Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g9g11kcal1.6g0.2g0.4g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow2.8g10kcal0.2g2.2g0g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g4.2g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g48kcal3.8g5.8g1g0.2g
Valittu annoskoko22g24kcal1.9g2.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal1g1.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g110kcal8.7g13.2g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155