Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen6.8g10kcal1.3g0g0.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g14g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g32kcal2.8g2g1.4g0g
Valittu annoskoko22g16kcal1.4g1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.7g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g72kcal6.4g4.5g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413