Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g11g12kcal2.5g0g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.8g5.8kcal0.1g0.2g0.5g0g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g1.2g5.4kcal0.1g0.1g0.5g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g48kcal5.4g0.8g2.4g0g
Valittu annoskoko22g24kcal2.7g0.4g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal1.4g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g111kcal12.4g1.8g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868