Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 140g449kcal37.5g0g33.5g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g10g32kcal3.1g5.5g0.1g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g30g51kcal0.6g0.5g5.2g0.2g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Korppujauho 10g37kcal1g7.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1194kcal89.4g27.2g82g1.4g
Valittu annoskoko210g597kcal44.7g13.6g41g0.7g
Annoskoko puolitettuna105g299kcal22.4g6.8g20.5g0.4g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.5g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658