Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 33g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Sokeri 24g96kcal0g23.7g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 30g21kcal0.9g1.4g1.3g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen30g214kcal0.3g0.3g23.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g43g152kcal1.5g35.1g0.4g1.3g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g44g15kcal0.2g2.8g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1129kcal14.4g136.2g58.2g5.4g
Valittu annoskoko210g565kcal7.2g68.1g29.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna105g282kcal3.6g34.1g14.6g1.4g
Arvot/100g100g269kcal3.4g32.4g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405171