Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Sokeri 41g166kcal0g40.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g43g147kcal1.1g35.9g0.2g0.9g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g1.2g0.1kcal0g0g0g1g
Leivinjauhe 2.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.7kcal0g1.9g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2.4g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g48g149kcal2.8g7.2g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1499kcal19g174.2g81.4g3.8g
Valittu annoskoko210g750kcal9.5g87.1g40.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna105g375kcal4.8g43.6g20.4g1g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047