Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 32g199kcal7.8g2.1g17.4g2.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl19g63kcal2.6g10.3g1.2g2g
Vehnäjauho puolikarkea 37g127kcal3.8g25.8g0.4g1.3g
Rypsiöljy 14g122kcal0g0g13.8g0g
Vehnälese 4.6g11kcal0.6g0.7g0.2g1.7g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 46g21kcal0.1g4.6g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g19g66kcal0.1g16.4g0.1g0.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.9g26kcal1.3g0.8g1.5g2.1g
Hunaja 14g46kcal0.1g11.2g0g0g
Siirappi, tumma19g59kcal0g13.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1476kcal32.8g171.2g69.2g20.4g
Valittu annoskoko210g738kcal16.4g85.6g34.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna105g369kcal8.2g42.8g17.3g5.1g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.5g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500