Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 8.8g6.6kcal1.2g0.1g0g0.6g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g14g127kcal0g0g14.1g0g
Kaurahiutale 12g46kcal1.8g7g0.9g1.2g
Kauralese 18g64kcal3.2g8g1.4g3.1g
Soijajauho vähärasvainen 16g62kcal7.2g4.5g1.1g2.3g
Tattarijauho, Myllynparas21g72kcal2.8g14.3g0.4g1.1g
Pellavarouhe reformi luomu11g34kcal3.1g0.7g2.1g3.3g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g18g62kcal2.5g9.9g1.2g1.9g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.8g0.2kcal0g0g0g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g947kcal43.6g89g42.4g30g
Valittu annoskoko210g473kcal21.8g44.5g21.2g15g
Annoskoko puolitettuna105g237kcal10.9g22.3g10.6g7.5g
Arvot/100g100g225kcal10.4g21.2g10.1g7.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312880