Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g18g26kcal0.8g5.7g0g0g
Kermaviili Ingman 10%55g66kcal1.7g2.4g5.5g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g5.5g14kcal1g2.6g0.4g0.9g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 116g264kcal22.1g0g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g786kcal55g21.4g54.6g1.8g
Valittu annoskoko210g393kcal27.5g10.7g27.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna105g197kcal13.8g5.4g13.7g0.5g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745