Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)57g411kcal0.1g0.1g45.7g0g
Vesi43g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 39g341kcal0g0g38.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki71g40kcal6.1g3.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1585kcal12.4g7.4g168.8g0g
Valittu annoskoko210g793kcal6.2g3.7g84.4g0g
Annoskoko puolitettuna105g396kcal3.1g1.9g42.2g0g
Arvot/100g100g377kcal3g1.8g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880