Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President44g113kcal8.3g0.2g8.7g0g
Kesäkurpitsa88g15kcal0.4g2.2g0.5g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g66g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 11g23kcal3.4g0g1.1g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g368kcal25g9.8g25.4g3g
Valittu annoskoko210g184kcal12.5g4.9g12.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna105g92kcal6.3g2.5g6.4g0.8g
Arvot/100g100g88kcal6g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663