Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 50g6.5kcal0.6g0.5g0.1g0.6g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 29g40kcal0.8g7.1g0.7g1g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g17g5.5kcal0.7g0.4g0.1g0.3g
Paprika, punainen42g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Kurkku 46g5kcal0.3g0.6g0g0.3g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 17g62kcal3.7g0g5.3g0g
Auringonkukkaöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g4.2g0.8kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g361kcal13g21.6g24g6g
Valittu annoskoko210g181kcal6.5g10.8g12g3g
Annoskoko puolitettuna105g90kcal3.3g5.4g6g1.5g
Arvot/100g100g86kcal3.1g5.1g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381