Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja188g312kcal31.4g0g20.7g0g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g20g87kcal1.1g0.8g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g803kcal65.4g2.4g59g0g
Valittu annoskoko210g401kcal32.7g1.2g29.5g0g
Annoskoko puolitettuna105g201kcal16.4g0.6g14.8g0g
Arvot/100g100g191kcal15.6g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397