Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)84g93kcal19.2g0g1.7g0g
Paprika keskiarvo 13g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Herne 18g12kcal0.9g1.7g0.1g0.6g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Pesto, punainen Eldorado21g103kcal1.1g2.4g9.9g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g52g172kcal6.3g35.5g1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g816kcal55.8g82.2g29.8g9.6g
Valittu annoskoko210g408kcal27.9g41.1g14.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna105g204kcal14g20.6g7.5g2.4g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615