Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g72g60kcal0.8g13.1g0.3g1.3g
Canderel makeutusjauhe30g115kcal0.9g27.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2.1g0g1.7g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Margariini, flora kevyt 40 15g56kcal0g0.8g6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g15g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 58g200kcal5.9g40.8g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g960kcal20.2g170.2g20.4g6.8g
Valittu annoskoko210g480kcal10.1g85.1g10.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna105g240kcal5.1g42.6g5.1g1.7g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917