Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 7.5g5.6kcal1g0.1g0g0.5g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Kaurahiutale 12g45kcal1.7g6.8g0.9g1.2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti10g48kcal2.4g3.2g2.8g2.7g
Mantelilastu (A la meira)7.5g45kcal1.8g0.5g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g268kcal8g54.7g0.9g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g887kcal29.8g130.6g24.6g14.2g
Valittu annoskoko210g444kcal14.9g65.3g12.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna105g222kcal7.5g32.7g6.2g3.6g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640