Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5g3.7kcal0.7g0.1g0g0.3g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl115g392kcal16.1g73.7g3.6g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g866kcal33.6g147.6g15.6g13.2g
Valittu annoskoko210g433kcal16.8g73.8g7.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna105g217kcal8.4g36.9g3.9g3.3g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108