Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 42g95kcal7.9g0g7.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 84g64kcal1.6g12.9g0.2g0.8g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g15g39kcal1.9g0g3.5g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 42g26kcal1.3g2g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g477kcal27.4g32g25.8g2.4g
Valittu annoskoko210g239kcal13.7g16g12.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna105g119kcal6.9g8g6.5g0.6g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354743