Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 99g59kcal9.7g3g0.4g0g
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai26g90kcal3.1g18.3g0.5g0.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g7.9kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g638kcal42g80.8g15.2g1.6g
Valittu annoskoko210g319kcal21g40.4g7.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna105g160kcal10.5g20.2g3.8g0.4g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104