Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)140g1008kcal0.1g0.1g112g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 40g114kcal6.2g0.1g10g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)30g6kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g2256kcal12.6g4.2g244g0g
Valittu annoskoko210g1128kcal6.3g2.1g122g0g
Annoskoko puolitettuna105g564kcal3.2g1.1g61g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67435