Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%42g25kcal0.5g1.2g2.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g10g38kcal1.4g7.3g0.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha104g173kcal19.8g0g10.4g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Sinappi 2.1g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.1g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakastike 3.1g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g556kcal48.4g22.6g30.2g1.6g
Valittu annoskoko210g278kcal24.2g11.3g15.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna105g139kcal12.1g5.7g7.6g0.4g
Arvot/100g100g133kcal11.5g5.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87157