Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.9g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.8g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g35g56kcal3.4g2.7g3.4g0.2g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g10g14kcal1.1g0.2g0.9g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g217kcal11.2g20.2g9.6g2.2g
Valittu annoskoko210g109kcal5.6g10.1g4.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna105g54kcal2.8g5.1g2.4g0.6g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96530