Tonnikalalasagne

Laita öljy pannulle ja lisää tonnikalat.

Voit käyttää myös esim.

chilitonnikalaa halutessasi lisää tulisuutta.

Kun tonnikalat ovat hieman lämmenneet lisää tomaattimurska ja vesi.

Näitä voi käyttää sen mukaan kuinka kiinteää/vetistä haluaa lasagnestaan.

Lisää kerma, anna hautua hetken.

Laita fetajuusto kuutiot ja raejuusto tässä vaiheessa.

Sekä puolet juustoraasteesta.

Lisää lihaliemikuutio ja muut mausteet.

Voit käyttää mausteina lisäksi esim.

oreganoa, basilikaa, paprikajauhetta, chilijauhetta.

Anna kiehahtaa.

Ja hauduta n. 5 min.

Aloita kastikkeella latominen vuokaan.

Laita väliin juustoraastetta ja lopeta kastikkeella.

Ja uunissa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Miia89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g13g42kcal1.7g8g0.3g1g
Tonnikala vedessä 19g20kcal4.2g0g0.3g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%25g30kcal0.7g1.1g2.5g0g
Ketsuppi, Felix13g11kcal0.1g2.6g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.2kcal0.3g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)6.2g12kcal1.4g0.1g0.6g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki6.2g4.1kcal0.8g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)25g68kcal7.5g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g436kcal34g29g19.8g3.8g
Valittu annoskoko210g218kcal17g14.5g9.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna105g109kcal8.5g7.3g5g1g
Arvot/100g100g104kcal8.1g6.9g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180644