Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus35g123kcal4.9g0.2g11.2g0g
Aurajuusto22g74kcal4.4g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl29g38kcal3.8g0.1g2.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 13g35kcal0.2g0.4g3.5g0g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 1.9g5.7kcal0.2g0.4g0.2g0.8g
Basilika, kuivattu 1.9g4.8kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g996kcal59.6g6.2g80.2g3.8g
Valittu annoskoko210g498kcal29.8g3.1g40.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna105g249kcal14.9g1.6g20.1g1g
Arvot/100g100g237kcal14.2g1.5g19.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=211771