Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g141g38kcal1.3g7.1g0g2.4g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 14g6.4kcal0.4g0.7g0.2g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g4.2g11kcal0g4.2g0g0g
Voi 13g97kcal0.2g0.1g10.9g0g
Kananmuna, annos 65g9g12kcal1g0g0.8g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g425kcal6.4g25.2g33.6g5g
Valittu annoskoko210g213kcal3.2g12.6g16.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna105g106kcal1.6g6.3g8.4g1.3g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271011