Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali23g5.4kcal0.3g0.8g0g0.5g
Selleri, annos 50g28g3.9kcal0.3g0.8g0g0g
Paprika, vihre5.6g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.7kcal0.2g0.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g72kcal2.6g11.2g1g3.8g
Valittu annoskoko210g36kcal1.3g5.6g0.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna105g18kcal0.7g2.8g0.3g1g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639