Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 83g20kcal1.5g1.8g0.3g1.9g
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Juusto, keskiarvo 17g58kcal4.2g0g4.6g0g
Maito,kevyt (valio) 100g50g23kcal1.6g2.4g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Voi 60% rasvaa 7g38kcal0.1g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g337kcal20g15g20.4g6.6g
Valittu annoskoko210g169kcal10g7.5g10.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna105g84kcal5g3.8g5.1g1.7g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145378