JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kani 125g204kcal26.4g0g10.9g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g8.3g1.7kcal0g0.5g0g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Paprika punainen 17g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.6g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g12g3.5kcal0g0g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g522kcal54.2g5.2g30.8g1.4g
Valittu annoskoko210g261kcal27.1g2.6g15.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna105g131kcal13.6g1.3g7.7g0.4g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386