Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 38g5kcal0.6g0.2g0.1g0.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Kikherne säilötty Bonduelle75g98kcal4.9g15g2.3g3.8g
Broileri, rintafilee, nahaton 56g60kcal13g0g0.8g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g38g143kcal3.3g26.8g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g661kcal43.8g84.6g12.4g13.4g
Valittu annoskoko211g331kcal21.9g42.3g6.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna105g165kcal11g21.2g3.1g3.4g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g2.9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202