Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g51g68kcal4.5g9.2g1.3g2.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)69g24kcal0.7g4.8g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g19g73kcal0.4g0.5g7.9g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki38g30kcal4.9g0.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g635kcal21.8g32.8g46.6g7g
Valittu annoskoko211g318kcal10.9g16.4g23.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna105g159kcal5.5g8.2g11.7g1.8g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289143