Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)30g105kcal3.8g20.9g0.6g1g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.3g6.6kcal0.2g0.3g0.5g0g
Hirvenliha 20g23kcal4.3g0g0.6g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 38g17kcal1.1g1.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g318kcal20g46.4g5.6g2.2g
Valittu annoskoko211g159kcal10g23.2g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna105g80kcal5g11.6g1.4g0.6g
Arvot/100g100g75kcal4.7g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639