Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 31g168kcal0.3g0.2g18.8g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g35g123kcal4.9g19.6g2.4g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Mustikka pirkka 200 g50g17kcal0.5g3.2g0.5g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g50g43kcal1.6g2.3g3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g969kcal20.4g103.8g52.4g0.8g
Valittu annoskoko211g485kcal10.2g51.9g26.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna105g242kcal5.1g26g13.1g0.2g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.6g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618