Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen35g49kcal6.6g0g2.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Porkkana keitetty11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Ohrasuurimo 8.7g28kcal0.7g5.5g0.2g0.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g191kcal16g17.8g5.6g2.6g
Valittu annoskoko211g96kcal8g8.9g2.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna106g48kcal4g4.5g1.4g0.7g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422