Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g66g40kcal1g8.5g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g146kcal16.7g0g8.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g145kcal0.9g1.3g15.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g688kcal37.4g21g50.6g1.8g
Valittu annoskoko211g344kcal18.7g10.5g25.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna106g172kcal9.4g5.3g12.7g0.5g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793