Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Hermesetas -neste3.1g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 47g183kcal21.2g13.3g3.4g6.7g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g16g91kcal3.4g3.1g7.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,378g51kcal8.6g3.3g0.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.6g0.2kcal0g0g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g1201kcal75.8g39.8g80.8g16g
Valittu annoskoko211g601kcal37.9g19.9g40.4g8g
Annoskoko puolitettuna106g300kcal19g10g20.2g4g
Arvot/100g100g285kcal18g9.4g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667