Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka500g1900kcal115g0g150g0g
Cashewpähkinä 200g1148kcal40g37.6g92.7g7g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 500g371kcal3.7g77.5g2g5.5g
Fariinisokeri100g406kcal0g99.9g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos100g720kcal0.5g0.5g80g0g
Päärynä kuorittu 500g217kcal1.5g40g0.5g19.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka200g20kcal2.2g1.6g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g9564kcal325.8g514.2g651.2g68g
Valittu annoskoko2100g4782kcal162.9g257.1g325.6g34g
Annoskoko puolitettuna1050g2391kcal81.5g128.6g162.8g17g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597