Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1503g2161kcal240.5g0g133.8g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g301g331kcal6.9g9.3g30.1g0g
Tilli, tuore 72g22kcal2.7g0.6g0.6g1.5g
Aurajuusto180g613kcal36.1g0g52.3g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl39g54kcal1.8g3.5g3.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.8g8.2kcal0.4g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g6378kcal576.8g29.8g441g3g
Valittu annoskoko2100g3189kcal288.4g14.9g220.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna1050g1595kcal144.2g7.5g110.3g0.8g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022