Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g1251g313kcal12.5g57.6g3.8g22.5g
Margariini, 60%, Rainbow94g516kcal0.8g0.8g56.3g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 88g264kcal0.1g64.9g0g0g
Valkopippuri 2.5g7.1kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta25g90kcal3.3g17.5g0.5g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 138g418kcal12g76.2g2.6g19.1g
Vehnäjauho puolikarkea 122g419kcal12.4g85.4g1.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g4054kcal82.8g607g129.6g95g
Valittu annoskoko2100g2027kcal41.4g303.5g64.8g47.5g
Annoskoko puolitettuna1050g1014kcal20.7g151.8g32.4g23.8g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967