Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 105g760kcal1.2g0.4g85.1g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g140g811kcal30.6g27.8g70.6g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g262g746kcal77.2g9.2g44.5g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g436g1191kcal87.2g4.4g96g0g
Pakastepinaatti rainbow524g105kcal16.2g2.6g4.2g6.8g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 349g93kcal11.5g10.8g0g0g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g87g234kcal24.9g2.1g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g8438kcal546.6g117.8g668.2g13.8g
Valittu annoskoko2100g4219kcal273.3g58.9g334.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna1050g2110kcal136.7g29.5g167.1g3.5g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697