Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 311g1672kcal2.8g2.2g186.8g0g
Kananmuna kuoreton 137g195kcal17.1g0.4g14g0g
Sokeri 159g645kcal0g158.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g417kcal12.4g85.1g1.5g4.3g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g349g1221kcal48.8g195.3g24.1g0g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Mustikka pirkka 200 g498g164kcal5g31.9g5g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g498g423kcal15.4g22.9g29.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g9657kcal203.6g1037.4g522.6g8.6g
Valittu annoskoko2100g4829kcal101.8g518.7g261.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna1050g2414kcal50.9g259.4g130.7g2.2g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618