Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g467g1868kcal112.1g7g154.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g117g453kcal38.5g0g33.2g0g
Ricotta, Castelli584g992kcal75.9g14.6g70g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)350g560kcal9.5g9.5g52.5g0g
Kananmuna kuoreton 385g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Voi 117g847kcal1.4g0.5g94.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g260kcal7.7g53.1g0.9g2.7g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g11086kcal587.6g175.4g890.6g7.8g
Valittu annoskoko2100g5543kcal293.8g87.7g445.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna1050g2771kcal146.9g43.9g222.7g2g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194