Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g755g453kcal11.3g98.2g0.8g6.8g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g38g34kcal1.1g1.3g2.6g0.3g
Purjoviipaleet rainbow 200g150g30kcal2g4.7g0g0g
Seiti x-tra600g480kcal102g6g6g0g
Voi, 1 tl, 5 g34g246kcal0.3g0.3g27g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4203g3507kcal239.4g230g177.8g14.2g
Valittu annoskoko2102g1753kcal119.7g115g88.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna1051g877kcal59.9g57.5g44.5g3.6g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842