Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%320g544kcal64g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkokaali keräkaali 799g222kcal9.5g32.5g1.6g16.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)8.8g25kcal0.8g1.6g1.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g27kcal1g1g2.1g0.2g
Valkosipuli 6.4g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4208g1736kcal154.6g89.4g75.6g41g
Valittu annoskoko2104g868kcal77.3g44.7g37.8g20.5g
Annoskoko puolitettuna1052g434kcal38.7g22.4g18.9g10.3g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648