Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Naudan Sisäpaisti1000g1100kcal220g1g30g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Chili paprika punainen90g36kcal1.8g8.1g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g800g288kcal14.4g51.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4212g3434kcal479.6g159.6g108g12.8g
Valittu annoskoko2106g1717kcal239.8g79.8g54g6.4g
Annoskoko puolitettuna1053g858kcal119.9g39.9g27g3.2g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313729