Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g563g197kcal5.6g36.6g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g11g11kcal0.7g1.9g0g0g
Hunaja 4.5g15kcal0g3.6g0g0g
Nautajauheliha 15%450g923kcal81g0g67.5g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 56g210kcal12.5g0g18g0g
Munakoiso 844g189kcal4.2g26.2g1.7g21.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 56g112kcal0.8g1g11.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4212g3531kcal212.6g149.4g220.8g51g
Valittu annoskoko2106g1766kcal106.3g74.7g110.4g25.5g
Annoskoko puolitettuna1053g883kcal53.2g37.4g55.2g12.8g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465