Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g405g101kcal4.1g19.9g0.8g10.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 563g403kcal10.2g81.2g1.1g6g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl281g338kcal9.6g10.1g28.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g450g765kcal85.5g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4212g3314kcal222.4g229.6g155.8g34.2g
Valittu annoskoko2106g1657kcal111.2g114.8g77.9g17.1g
Annoskoko puolitettuna1053g829kcal55.6g57.4g39g8.6g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759