Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas175g446kcal29g59.6g10.7g52.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl350g1224kcal49g223.8g10.8g19.2g
Rypsiöljy 79g696kcal0g0g78.7g0g
Dolmio Light Classico Bolognese437g162kcal5.2g34.1g0.4g3.1g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)350g997kcal108.4g0g59.5g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).262g289kcal65.6g0g2.6g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g44g115kcal9.2g0g8.7g0g
Hillosipulisäilyke 61g30kcal0.7g5.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4214g7916kcal534.2g646.6g343g151.6g
Valittu annoskoko2107g3958kcal267.1g323.3g171.5g75.8g
Annoskoko puolitettuna1054g1979kcal133.6g161.7g85.8g37.9g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87610