Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.8g
Kesäkurpitsa zucchini 379g69kcal2.1g9.5g1.5g2.7g
Sipuli 234g71kcal2.9g11.2g0.5g4g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 88g243kcal1.8g2.6g24.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 169g225kcal14.3g29.8g3.4g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4214g1528kcal47.4g149.8g72.8g48.2g
Valittu annoskoko2107g764kcal23.7g74.9g36.4g24.1g
Annoskoko puolitettuna1054g382kcal11.9g37.5g18.2g12.1g
Arvot/100g100g36kcal1.1g3.6g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142906