Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g750g263kcal12g51.8g0.8g10.5g
Tomaattimehu Valio500g100kcal5g20g0g0g
Kalaliemikuutio 5.5g17kcal0.5g1.9g0.8g0.1g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g7.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200g170kcal2g7g14g0g
Katkarapu 270g185kcal39g0g3g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g285g271kcal22.8g39.9g2g22.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4216g2172kcal166.4g252.8g51.6g70g
Valittu annoskoko2108g1086kcal83.2g126.4g25.8g35g
Annoskoko puolitettuna1054g543kcal41.6g63.2g12.9g17.5g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394378