Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.1g7.8kcal0g0g0.9g0g
Nakki, keskiarvo 43g100kcal4.9g0.5g8.8g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g107g32kcal1.6g4.8g0.4g2.7g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g29g13kcal0.1g3.1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g29g46kcal0.6g1.1g4.3g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g2.1g4.7kcal0.1g0.5g0.2g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g408kcal14.6g20g29.2g5.6g
Valittu annoskoko211g204kcal7.3g10g14.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna106g102kcal3.7g5g7.3g1.4g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966